Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2018 12:18 - ЧЕТИ НАРОДЕ, НЯМА ДА ГО ЧУЕШ ОТ БАЙ ХУЙ ИЛИ ОТ НЕГОВИТЕ НА*ъзИЛИ СЕ СЛУГИНСКИ МЕДИИ:
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 2581 Коментари: 3 Гласове:
-1

Последна промяна: 06.01.2018 12:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Afera.bg ЧЕТИ НАРОДЕ, НЯМА ДА ГО ЧУЕШ ОТ БАЙ ХУЙ ИЛИ ОТ НЕГОВИТЕ НА*ъзИЛИ СЕ СЛУГИНСКИ МЕДИИ:

Румънски медии съобщават с изненада за инициатива за присъединяване на три български области към Румъния.
Редица румънски медии публикуват информацията, че жителите на три области от Северозападна България, недоволни от корупцията в страната, биха искали да се организира допитване до гражданите с оглед получаване на автономия в рамките на България или обединение с Румъния.
Идеята е представена от Борис Каменов, лидер на „сепаратистко“ движение в областите Видин, Враца и Монтана, пред българската Нова телевизия, съобщават румънските медии.
„Българи искат в Румъния! Три области при съседите искат да станат част от нашата страна“, посочва в заглавие вестник „Ромъния либера“, цитиран от БТА. „Изненадващо съобщение от България. Три области искат присъединяване към Румъния“, пише „Адевърул“.
Информацията е съобщена и от телевизия Диджи 24, която я определя като „отзвук на борбата с корупцията в България“. Телевизия Бе1 определя „ситуацията като безпрецедентна“.
Вестник „Евениментул зилей“ смята инициативата за „изключително сериозна“. Информационният сайт „Щир пе сурсе“ (Новини от източници – на бълг. ез.) пише за „неочакван референдум в България“.
Идеята, представена от Борис Каменов, е отразена и от други румънски печатни и електронни медии. Каменов заявил, че една от причините за тази инициатива е корупцията в България.
„Не би трябвало да бъдем съучастници в корупция“, заявил той и добавил, че жителите на Северозападна България винаги са се борили за „реална демокрация“. Запитан за причината, поради която трите области от Северозападна България биха искали да станат част от Румъния, Каменов отговорил без никакво кол*бание, че румънската съдебна система е по-ефективна. „Тяхната съдебна система е много по-демократична и реформирана“, заявил Каменов, цитиран от румънските медии.
Инициаторът на сепаратисткото движение заявил, че ще представи на Румъния предложение за присъединяване, след като регионът получи независимост. Запитан дали трите български области ще станат като Барселона, Каменов отговорил, че Северозападна България има нужда от „мъж като Пучдемон“ – уволненият премиер на Каталуния и организатор на референдума за независимост на региона.
Друг „сепаратист“ казал, че подкрепя инициативата, защото в този регион на България не съществува никаква икономическа активност. „Работим в Козлодуй, в Пловдив, в други градове, тук няма нищо“, казал мъжът.

ЕВРОПА поде Новината за отделяне на Северозапада към Румъния:

На 5 декември 2017 год. ХАК НЮЗ пусна новината, че Северозапада подготвят Референдум, за да се отделят към Румъния, тогава много хора приеха новината за поредната шега, но само месец по късно медиите в България, Румъния и Франция пишат за това което тогава много от Вас не повярваха.
Румънските медии подхванаха новината, че три български области искат да се отделят от България и да се присъединят към Румъния.
Причината: Корупцията в нашата страна и липсата на честно и справедливо правосъдие.
Новината съобщи пред Нова Телевизия Борис Каменов, инициатор на протеста и на подписката за отделяне на Монтана, Видин и Враца в автономна област с връзка Румъния.
Жители на три области в България искат съюз с Румъния: „Ние не трябва да бъдем участници в корупцията“. Това гласи заглавието на Медияфакс (Mediafax).
Гражданите на три окръга в Северозападна България, недоволни от коруцията в страната си искат да получат автономия или да се обединят с Румъния, цитира Mediafax инициаторът Борис Каменов. Медията припомня и думите му, че гражданите на трите области не искат да участват в корупцията и жителите на Северозападна България винаги са се борили за „истинска демокрация“.
На въпрос защо точно към Румъния искат да се присъединят трите области, „Каменов отговори без кол*бание, че румънската съдебна система е по-ефективна“.
Каменов е представен като лидер на крайно движение в окръзите Монтана, Видин и Враца. Но се уточнява,че в организацията има и други хора.
Информация за подписката е публикувана в почти всички румънски медии – Antena 3, Realitatea, Evz.ro и други.
Наш източник ни довери, че Френските вестници като Фигаро утре ще излязат с обширни репортажи по темата, като ще обяснят и какво точно се е случило в България с последният Референдум на който повече от 3,5 милиона човека гласуваха за смяна на избирателната система и намаляването на парите за партиите.
Afera.bg

Къде е апосотол постолов да им обясни на тези, че живеят прекрасно и не им трябва Румъния? 




Гласувай:
8



1. russianpredator - Това е лъжа! Тези хора не искат да ...
06.01.2018 16:55
Това е лъжа!
Тези хора не искат да са част от Румъния,а от Русия!
цитирай
2. alhimik1 - Добре се работи по разпарчедосването на многострадална България...(
06.01.2018 18:28
Сега има подписка и за Черноморието, заселено от 50% руснаци, за Черноморска руска федерация...пфу
цитирай
3. bojinkata - „Аз съм принц по рождение и боговете ...
07.01.2018 11:53
„Аз съм принц по рождение и боговете ми са братя!
О, колко красива е земята и колко са щастливи хората!“
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5426019
Постинги: 3619
Коментари: 5937
Гласове: 6790
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930